Praktijkinformatie – Huisartspraktijk E.W. van de Beek – Zeist
Header afbeelding
Huisartspraktijk E.W. van de Beek
Laantje Zonder Eind 3 3701 BT
Zeist

Praktijkinformatie

Welkom op de website van huisarts Van de Beek

De praktijk bedient traditioneel de mensen wonende in het centrum en het Lyceumkwartier.

Op deze site vindt U uitgebreide praktische informatie over de praktijk, maar ook nuttige gezondheidsinformatie en regionale dan wel landelijke nieuws items op het gebied van gezondheid.

We streven ernaar om U goede individueel gerichte zorg te leveren, mocht U op- of aanmerkingen hebben dan horen wij dat graag.

 

De Spil in de gezondheidszorg

De huisarts is de spil in de gezondheidszorg; het eerste en meest laagdrempelige aanspreekpunt voor patiënten. De huisarts lost zelf veel gezondheidsproblemen op, maar weet ook waar een patiënt met een specifiek probleem het beste terecht kan. De huisarts kent de patiënt, zijn achtergrond en familie waardoor hij de klacht kan plaatsen in een groter geheel. Het vak van huisarts is altijd in ontwikkeling en daardoor afwisselend en boeiend. Van een verkoudheid tot een complexe aandoening; reflectie op de geleverde zorg en het eigen handelen behoren tot de dagelijkse praktijk. Medische kennis en competenties worden door nascholingen, bijhouden van literatuur en intervisie-bijeenkomsten onderhouden zodat je als huisarts een `levenlang kunt leren`.