Van vrijdag 26 juli (18:00 uur) tot en met zondag 28 juli (18:00 uur) zijn de volgende online zorgdiensten niet bereikbaar:
• Uw Zorg Online app
• Online patiëntenomgeving
Hier wordt aan gewerkt om de prestaties van de diensten van Uw Zorg Online te verbeteren. Vanaf maandag 29 juli werken alle ...
Lees verder over 'Onderhoud Uw Zorg Online'Een nieuwe variant van het coronavirus, de FLiRT-variant, heeft geleid tot een opleving van het aantal besmettingen. In veel Europese landen en in Nederland is zelfs sprake van de grootste zomerse opleving sinds 2022, meldt NOS.
Lees verder over 'Zomerse opleving coronavirus door FLiRT-variant' op gezondheidsnet.nlHoe kan het dat sommige mensen het altijd koud hebben, terwijl bij anderen het inwendige kacheltje juist hoog staat afgesteld? Tien feiten op een rij.
Lees verder over 'Waarom heeft de een het altijd warm en de ander koud?' op gezondheidsnet.nlIn 2023 bleef de inzet van verschillende digitale zorgtoepassingen in de huisartsenpraktijk doorstijgen. Met name grotere praktijk(vorm)en zetten in 2023 steeds vaker e-health in. E-health-toepassingen als het e-consult, het online aanvragen van herhaalrecepten, het teleconsult, het online afspraken inplannen en de inzet van digitale GGZ worden inmiddels door minimaal driekwart van ...
Lees verder over 'E-consult bij huisarts steeds populairder' op gezondheidsnetIn Nederland hebben minimaal 1,4 miljoen mensen prediabetes, een voorstadium van diabetes type 2. Dat blijkt uit recent onderzoek van de Universiteit van Maastricht. Wie er op tijd bij is, kan de schade beperken en diabetes type 2 voorkomen.
Lees verder over 'Prediabetes: herken de signalen en voorkom diabetes type 2' op www.gezondheidsnet.nlLaat het milieu niet in de steek en lever ze in bij de apotheek.
Hoe?
Doosjes: lever alleen de strips in.
Flacons en tubes: verwijder het etiket voor uw privacy.
Lege glazen flacons: mogen in de glasbak.
Gebruikte naalden: altijd in een naaldencontainer.
Kijk voor meer informatie op onswater.nl/medicijnresten
Lees verder over 'Medicijnen over?'Onze praktijk doet mee aan risicostratificatie onderzoek van het Jan van Es instituut en draagt hiermee bij aan het verbeteren van de gezondheidszorg. Risicostratificatie is een statische methode, toegepast op individueel patiëntniveau, om de patiëntengroepen die de meeste baat hebben bij een bepaalde interventie te identificeren.
Voor dit onderzoek worden anonieme ...
Lees verder over 'Deelname Risicostratificatie onderzoek'Nieuwe patiënten kunnen zich aanmelden via deze website of rechtstreeks aan de balie
Lees verder over 'Nieuwe patiënten'Wat te doen als u klachten of vragen heeft over het coronavirus? Lees hier de laatste adviezen van Thuisarts.nl over het coronavirus.
Lees meer:
https://www.thuisarts.nl/nieuw-coronavirus
Lees verder over 'Coronavirus: actuele adviezen van Thuisarts.nl'